Premsa i d’altres mitjans

Ara Criatures

El suplement de l’Ara Criatures del diari Ara del 9 de desembre recollia aquest bonic article d’Esther Escolán sobre la trajectòria d’aquests dos anys de Kids&Cat, explicant quin vans ser els inicis del projecte i com va començar tot plegat. Dins de l’apartat Oci del suplement s’expliquen les sis activitats interactives que Kids&Cat ofereix per a famílies i escoles a Barcelona en diferents idiomes, amb la idea de tornar a fer les coses amb el màxim de consciència, reflexionant i aprenent al costat de les noves generacions.

Ruta para Todos

Kids&Cat va quedar entre els tres guanyadors del concurs “Ruta para todos”, organitzat per Lazzum i Mammaproof Ciudades Family Welcome, amb la ruta “Quin gust té Barcelona”, que proposava una activitat interactiva pel Mercat de Santa Caterina aprenent coses sobre la història del mercat i sobre l’alimentació conscient, per seguir fent un joc de pistes dins el mercat i acabar amb un taller de cuina i acabar dinant tots junts (amb vermut inclòs, en el cas dels adults) ;)
Aquí podeu veure dos articles sobre les rutes guanyadores i l’entrevista que ens van fer al programa de televisió “Des dels ulls d’un coach”, d’Esplugues TV.

http://etv.xiptv.cat/des-dels-ulls-dun-coach/capitol/1-desembre-2016
http://lazzum.com/index.php/experiencias/ruta-para-todos/?lang=ca
http://www.mammaproof.org/barcelona/rutas-para-conocer-barcelona-de-una-forma-distinta/

Pechakucha Barcelona

Kids&Cat va participar a la 26ena edició del PechaKucha Night Barcelona, en un especial sobre Innovació Social que va intentar ubicar aquest concepte no com a adjectiu de venda sinó com a actitud de canvi en positiu, recollint iniciatives que treballen buscant alternatives en aquest sentit. I ho va fer amb aquest bonic discurs de Bergith Mayer-Schuchard, que explicava el projecte de Kids&Cat intentant educar en un turisme més respectuós amb l’entorn, fent descobrir o (re)descobrir la pròpia ciutat amb una mirada diferent, acompanyant els nens i nenes des de la seva curiositat innata i ajudant a que es facin preguntes i puguin trobar les seves pròpies respostes, que no sempre han de ser les nostres.

RESENYES

Experiencia genial para toda la familia!
Realizamos la visita Barcelona, Ciudad de Dragones el último fin de semana un total de 7 personas, 3 de ellas niños entre 6 y 7 y tengo que decir que todos disfrutamos muchísimo de la experiencia.

Maria U, tripadvisor

Un regalo perfecto!!!!
Una experiencia inolvidable, hemos disfrutado mucho con Anna y sus historias de dragones. Recomendadísimo tanto para niños que viven aquí como para los que están de visita, y también para los no tan niños!!! Ahora vemos dragones por todas partes. Nos hemos sentido muy acompañados.

Sergicool, tripadvisor

Muy recomendable!
Hemos hecho la Ruta dels Dracs con otras familias y un grupo de niños de 6 años.
Es una actividad muy divertida donde los niños tienen que encontrar los Dracs que estan escondidos en la ciudad. Para hacerlo tienen mapas, prismaticos y Anna les explica historias muy chulas!

Gemma F, tripadvisor

Una experiencia única
Ha sido una tarde con unas impresionantes historias y experiencias. Hemos estado de vista en Barcelona y para los niños ha sido una forma muy distinta de conocer algo más sobre Colón y la ciudad.

Stephan R, tripadvisor
Escriu la teva opinió