(RE)Descobreix Barcelona en família

Barcelona amb els cinc sentits

Kids&Cat genera experiències úniques per a nens, adolescents i famílies perquè puguin descobrir la ciutat de Barcelona des de la perspectiva d’un nen.

Explorem la ciutat amb famílies de tot arreu del món i donem l’oportunitat a les famílies locals de (re)descobrir-la d’una manera diferent. Oferim activitats d’oci educacional en català, castellà, anglès i alemany.

Les ganes d’aprendre i de jugar d’un nen són infinites. Creiem en l’aprenentatge vivencial que sorgeix del joc i de la inquietud per explorar i fer-se preguntes.

Els nens són els protagonistes de l’aventura i hi participen en tot moment. Busquem despertar la seva imaginació, donant molta importància a estimular els seus cinc sentits. Així tenen l’oportunitat de fer-se preguntes i donar resposta al seu desig d’explorar, percebre i entendre el món.

I estem convençudes que aquest aprenentatge és encara més ric quan es pot compartir. Amb altres nens i també en família.

Viatgem junts en el temps i descobrim Cristòfol Colom i el ‘Nou Món’, entenent com van arribar el cacau i les espècies o quin és el llegat visible dels indians a Barcelona.

Ens endinsem en la Barcelona medieval per descobrir les seves llegendes i saber com jugaven els nens de l’època o investiguem on es troben amagats els dracs de la ciutat.

Fem una immersió a l’art urbà i els graffitis de la ciutat, i provem de fer d’artistes en família.

Despertem la curiositat dels nens per l’arquitectura de Barcelona deixant anar el teu esperit creatiu, inclús els donem l’oportunitat d’experimentar amb la cuina i conèixer nous sabors.

…tot això participant de l’aventura, tocant i olorant, seguint pistes i mapes que et fan pensar mentre aprens coses en el teu idioma o en un altre, mentre de passada el gaudeixes.

QUE DIUEN DE NOSALTRES

Experiencia genial para toda la familia!
Realizamos la visita Barcelona, Ciudad de Dragones el último fin de semana un total de 7 personas, 3 de ellas niños entre 6 y 7 y tengo que decir que todos disfrutamos muchísimo de la experiencia.

Maria U, tripadvisor

Un regalo perfecto!!!!
Una experiencia inolvidable, hemos disfrutado mucho con Anna y sus historias de dragones. Recomendadísimo tanto para niños que viven aquí como para los que están de visita, y también para los no tan niños!!! Ahora vemos dragones por todas partes. Nos hemos sentido muy acompañados.

Sergicool, tripadvisor

Muy recomendable!
Hemos hecho la Ruta dels Dracs con otras familias y un grupo de niños de 6 años.
Es una actividad muy divertida donde los niños tienen que encontrar los Dracs que estan escondidos en la ciudad. Para hacerlo tienen mapas, prismaticos y Anna les explica historias muy chulas!

Gemma F, tripadvisor

Una experiencia única
Ha sido una tarde con unas impresionantes historias y experiencias. Hemos estado de vista en Barcelona y para los niños ha sido una forma muy distinta de conocer algo más sobre Colón y la ciudad.

Stephan R, tripadvisor
Escriu la teva opinió