STREET ART: L’ART URBÀ COM A PROJECTE SOCIAL

Quina història ens expliquen cadascun dels graffitis de la ciutat de Barcelona?
Són una molt bona manera d’entendre com ha anat evolucionant la ciutat al llarg dels últims anys, i un molt bon exemple de la qualitat de l’art urbà de la nostra ciutat, que ha comptat amb artistes de tot arreu del món.

A través d’aquesta ruta interactiva, recorrem els carrers del barri de Poblenou per aprendre a entendre l’street art en la seva vessant de projecte social. Ens guia la manera d’entrendre l’art urbà de Rebobinart, una associació catalana que fa molts anys que vetlla perquè els artistes urbans puguin disposar d’espais de creació on treballar de manera legal, i aprenem de projectes tant bonics com el de Murs lliures o Dóna la cara per la teva ciutat, que miren d’acostar l’art urbà al barri i a la gent, fent que tothom hi pugui participar i involucrant els veïns i les veïnes del barri.

A part de la ruta, oferim l’opció de fer un taller familiar d’art urbà, on pares i fills puguin deixar-se anar en un espai creatiu condicionat i puguin entrar en contacte amb les diferents tècniques de pintar amb esprais, sempre guiats per un dels artistes de Rebobinart.

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Durada

2 h. 30’

Edat

Recomanada a partir de 6 anys (nens menors de 6 només acompanyats per un adult)

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Nota important

Degut a la situació d’excepcionalitat, actualment només podem oferir rutes amb consulta prèvia. Si us plau, contacteu-nos a través del formulari web o trucant a un dels números de telèfon que hi apareixen, i farem el possible per ensenyar-vos la nostra fantàstica ciutat! Us esperem!