STARCHITECTS, PETITS ARQUITECTES

Arquitectura i espai ens envolten constantment i marquen les nostres vides.

Explorem en patinet la història i el present de l’arquitectura de Barcelona i intentem percebre el nostre entorn d’una manera conscient.

En què es diferencien els edificis modernistes de Gaudí o Domènech i Muntaner dels més moderns de Norman Foster, Herzog i De Meuron o Ricardo Bofill, o inclús d’altres edificis de segles anteriors? Què crida l’atenció del peix daurat de Gehry?

Seguim les passes de molts grans arquitectes i ens convertim en arquitectes nosaltres mateixos, experimentem i investiguem i deixem anar la nostra creativitat.

Aprenem d’una manera lúdica com orientar-nos i ens fem preguntes diferents conceptes de l’arquitectura, com són espai i llum, forma i material o escala i proporció. I sobretot, tractem d’esbrinar si ens sentim a gust en un lloc o no i perquè.

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Durada

3 h. 00’

Edat

Recomanada a partir de 12 anys

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Nota important

Degut a la situació d’excepcionalitat, actualment només podem oferir rutes amb consulta prèvia. Si us plau, contacteu-nos a través del formulari web o trucant a un dels números de telèfon que hi apareixen, i farem el possible per ensenyar-vos la nostra fantàstica ciutat! Us esperem!