LA MÀQUINA DEL TEMPS: DELS ROMANS A L’EDAT MITJANA

Passegem pels carrerons del casc antic, explorem les restes de l’època romana a peu de carrer i sota terra i escoltem llegendàries històries medievals.

Com era un dia qualsevol a Barcino, la Barcelona Romana? Com s’organitzava la vida entre les parets de l’antiga muralla? Fem un viatge en el temps i deixem que la pedra històrica de la ciutat ens expliqui alguns dels seus secrets més ben guardats.

Tanquem els ulls i passegem entre les estances d’una casa romana o del mateix Temple Romà d’August, com si encara es mantingués en peu.

Fem un salt endavant i viatgem fins el segle XII, aprenem com va eixamplar-se la Barcelona medieval i intentem descobrir les pistes dels principals canvis que va patir la ciutat comtal en aquella època. Hi respirem l’encant dels carrers estrets i ombrívols, i fem que el temps s’aturi mentre ens traslladem a un matí medieval qualsevol, sentint-ne inclús la barreja d’olors i sorolls.

Aprenem com celebraven i jugaven les famílies i els nens en aquell temps, i com la fe i les supersticions dominaven la vida.

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Durada

2 h. 30’

Edat

Recomanada a partir de 6 anys (nens menors de 6 només acompanyats per un adult)

Preus

preu2 Famílies preu per persona
Nens amb acompanyament 19€
Adults acompanyants 15€
Els nens menors de 3 anys no paguen
grup mínim: 4 persones
grup máxim: 20 persones

preu1 Nens sense acompanyament preu per persona
Suplement 10€
Grup mínim 3 nens màxim 8 nens
preu3 Ruta Privada / Grups
1-5 persones 129€
6-20 persones 179€
Grup màxim: 8 nens sense acompanyament
Escoles
consultar
reservar