LA MÀQUINA DEL TEMPS: DELS ROMANS A L’EDAT MITJANA

Passegem pels carrerons del casc antic, explorem les restes de l’època romana a peu de carrer i sota terra i escoltem llegendàries històries medievals.

Com era un dia qualsevol a Barcino, la Barcelona Romana? Com s’organitzava la vida entre les parets de l’antiga muralla? Fem un viatge en el temps i deixem que la pedra històrica de la ciutat ens expliqui alguns dels seus secrets més ben guardats.

Tanquem els ulls i passegem entre les estances d’una casa romana o del mateix Temple Romà d’August, com si encara es mantingués en peu.

Fem un salt endavant i viatgem fins el segle XII, aprenem com va eixamplar-se la Barcelona medieval i intentem descobrir les pistes dels principals canvis que va patir la ciutat comtal en aquella època. Hi respirem l’encant dels carrers estrets i ombrívols, i fem que el temps s’aturi mentre ens traslladem a un matí medieval qualsevol, sentint-ne inclús la barreja d’olors i sorolls.

Aprenem com celebraven i jugaven les famílies i els nens en aquell temps, i com la fe i les supersticions dominaven la vida.

[calendarizeit taxonomy=’calendar’ terms=’romans-i-ledat-mitjana,privades’]

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Durada

2 h. 30’

Edat

Recomanada a partir de 6 anys (nens menors de 6 només acompanyats per un adult)

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Nota important

Degut a la situació d’excepcionalitat, actualment només podem oferir rutes amb consulta prèvia. Si us plau, contacteu-nos a través del formulari web o trucant a un dels números de telèfon que hi apareixen, i farem el possible per ensenyar-vos la nostra fantàstica ciutat! Us esperem!