COLOM, EL ‘NOU MÓN’, ELS INDIANS I LA XOCOLATA

Com pensaven que era el món fa 500 anys? Com era la vida a port en la Barcelona de 1492? I dins d’una caravel·la? Com van ser les expedicions de Colom al ‘Nou Món’? Va ser realment ell el primer en arribar-hi?

Ens farem preguntes com aquestes i en trobarem les respostes entre tots. Aprendrem a situar tots aquests esdeveniments en una línia del temps imaginària i tocarem i olorarem aliments que avui fem servir diàriament però que van arribar d’Amèrica i Àsia, com les espècies i el cacau.

I , perquè no, reflexionem amb els nens sobre la història i la submissió dels pobles indígenes, l’esclavatge i la importància del respecte i la valoració de la gent i les diferents cultures. Visitem la casa Xifré, i fent de detectius a la seva façana per redescobrir elements relacionats amb el mar, l’exotisme tropical i el llegat dels indians a la ciutat de Barcelona. Així podrem entendre la riquesa financera i exòtica que va portar el “descobriment d’Amèrica” a Espanya.

Si és entre setmana, intentem acabar el nostre recorregut a la Casa Gispert, una de les botigues de béns colonials més antigues de la ciutat, on fins el dia d’avui es respiren l’aroma i la mística del passat.

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Durada

2 h. 30’

Edat

Recomanada a partir de 6 anys (nens menors de 6 només acompanyats per un adult)

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Nota important

Degut a la situació d’excepcionalitat, actualment només podem oferir rutes amb consulta prèvia. Si us plau, contacteu-nos a través del formulari web o trucant a un dels números de telèfon que hi apareixen, i farem el possible per ensenyar-vos la nostra fantàstica ciutat! Us esperem!