Kids&Cat també ofereix les seves experiències en forma de visita cultural per a escoles. En Català, Castellà, Anglès, Alemany o Francès.

Informació Covid-19: Totes les activitats de Kids&Cat  poden realitzar-se amb seguretat complint amb les mesures sanitàries que es requereixen a cada moment; la majoria d’elles són a l’aire lliure.

Ens posem en contacte amb l’escola abans de fer l’activitat per tal de garantir que el grup  se senti el més còmode possible el dia de realització de la sortida, i ens adaptem a les necessitats específiques de cada centre.

Us esperem per redescobrir la història de Barcelona plegats!

Activitats per a Escoles

Kids&Cat ofereix les seves experiències en forma de visita cultural per a escoles. En Català, Castellà, Anglès, Alemany o Francès.

En col·laboració amb el professorat del centre, Kids&Cat s’adapta a les necessitats de cada grup, tant a nivell d’objectius educatius com en referència a l’edat de l’alumnat.

Les nostres activitats intenten fomentar la curiositat innata dels nens i motivar la seva participacióresponent a tres característiques bàsiques:
Senzillesa : que s’adeqüi a l’edat, a la capacitat i a la preparació dels alumnes.
Activitat : que mantingui l’atenció i el desig de saber-ne més.
Utilitat : que allò que fan sigui pràctic i els serveixi per a altres aprenentatges, com quan   treballen per projectes.

Les activitats proposades consten sempre de material pedagògic previ i posterior a la ruta, amb l’objectiu de poder treballar a classe abans i després de realitzar l’activitat.

Les activitats i sortides de Kids & Cat han obtingut el Segell de qualitat del Consell d’Innovació Pedagògica i ja es poden trobar dins el catàleg del PAE (Programa d’Activitats Escolars). Encantades d’entrar a formar part d’aquest conjunt d’entitats compromeses en  la construcció d’una ciutat educadora a través de la creació i generació d’experiències educatives singulars.

Sortides i altres activitats

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch, Français

Curs

Recomanada a partir de 5è de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 2n de primària).

Contingut

Es tracta d’un joc de pistes on els alumnes fan servir el següent material: un llibret de pistes, uns prismàtics i una brúixola.

Dossier pedagògic

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Curs

Recomanada a partir de 4t de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 1er de primària).

Contingut

Es tracta d’una activitat manipulativa on els alumnes aprenen a ubicar la història al voltant del descobriment d’Amèrica en una línia del temps mentre oloren, toquen i tasten espècies i aliments relacionats.

Dossier pedagògic

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Curs

Recomanada a partir de 6è de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 4t de primària).

Contingut

Es tracta d’un recorregut on els alumnes fan una activitat interactiva per grups seguint un mapa i cercant les respostes als enigmes que es plantegen.

Dossier pedagògic

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Curs

Recomanada a partir de 2n d’ESO.

Contingut

Explorem en patinet la història i el present de l’arquitectura de Barcelona i intentem percebre el nostre entorn d’una manera conscient.

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch, Français

Curs

Recomanada a partir de 5è de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 3er de primària).

Contingut

Explorem la història i el present de l’art urbà de Barcelona i intentem percebre el nostre entorn d’una manera conscient. Inclou ruta + taller de grafit amb esprais a un mur lliure de Poblenou.

SNOW WHITE  amb perspectiva de gènere i d’igualtat

Idiomes

English, Deutsch.

Curs

Es recomana per 6è de primària i 1er i 2n d’ESO .

Contingut

Activitat  d’storytelling destinada al reforç de la competència oral en llengua estrangera (anglès i alemany), que consisteix en la narració teatralitzada del conte de la Blancaneus versionat des d’una mirada lliure d’estereotips  i des d’una perspectiva d’igualtat.

Dossier pedagògic

Obrim una mostra gratuïta de les activitats quan tenim un mínim de 6 escoles interessades; si t’agradaria inscriure’t per veure’n una posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem el més aviat possible. Moltes gràcies!

Catàleg d’activitats