QUIN GUST TÉ BARCELONA?

Per què és tan important el mercat com a concepte social? Quina és la història del Mercat de Santa Caterina? Descobrim què hi havia en aquest indret fa milers d’anys, i com s’ha anat transformant aquest espai al llarg del temps. Aprenem coses sobre el mercat i també sobre l’alimentació saludable, a través d’un joc de pistes on comprem diferents aliments que acabarem cuinant i tastant tots junts, en un taller que serà la millor manera d’acabar l’activitat.

 

Quin gust té Barcelona? És una experiència interactiva on tot hi suma: la relació entre grans i petits en el joc de pistes a dins del mercat, la connexió amb el mercat com a concepte social, la descoberta de la seva història i transformació i el contacte directe amb els aliments al taller final, on experimentarem amb les textures, els colors i els sabors de la nostra Barcelona particular.
Recuperarem allò bonic del contacte humà amb els paradistes, que seran els que ens donin resposta a diferents preguntes del joc, i coneixerem els grups principals dels aliments, i com classificar-los i combinar-los d’una manera sana i equilibrada.

Quin gust té Barcelona? ha quedat entre una de les tres rutes guanyadores del concurs “Ruta para todos” (http://rutaparatodos.com/), organitzat per Lazzum (http://lazzum.com/) i Mammaproof (http://www.mammaproof.org).

Idiomes

Català, Castellà

Durada

3,5 h aprox.

Edat

Recomanada per a nens/es de 4 a 12 anys

Inclou dinar i vermut per als pares al final de l’activitat!

Preus

preu2 Famílies preu per persona
Oferta de llançament -20% 25€ 20€
Grup mínim 10 nens màxim 15 nens
reservar
preu3 Ruta Privada / Grups
consultar

 

Escoles
consultar
contactar