Kids&Cat també ofereix les seves experiències en forma de visita cultural per a escoles. En Català, Castellà, Anglès, Alemany o Francès.

Activitats per a Escoles

Kids&Cat ofereix les seves experiències en forma de visita cultural per a escoles. En Català, Castellà, Anglès, Alemany o Francès.

En col·laboració amb el professorat del centre, Kids&Cat s’adapta a les necessitats de cada grup, tant a nivell d’objectius educatius com en referència a l’edat de l’alumnat.

Les nostres activitats intenten fomentar la curiositat innata dels nens i motivar la seva participacióresponent a tres característiques bàsiques:
Senzillesa : que s’adeqüi a l’edat, a la capacitat i a la preparació dels alumnes.
Activitat : que mantingui l’atenció i el desig de saber-ne més.
Utilitat : que allò que fan sigui pràctic i els serveixi per a altres aprenentatges, com quan   treballen per projectes.

Les activitats proposades consten sempre de material pedagògic previ i posterior a la ruta, amb l’objectiu de poder treballar a classe abans i després de realitzar l’activitat.

Les activitats i sortides de Kids & Cat han obtingut el Segell de qualitat del Consell d’Innovació Pedagògica i ja es poden trobar dins el catàleg del PAE (Programa d’Activitats Escolars). Encantades d’entrar a formar part d’aquest conjunt d’entitats compromeses en  la construcció d’una ciutat educadora a través de la creació i generació d’experiències educatives singulars.

Sortides i altres activitats

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch, Français

Curs

Recomanada a partir de 5è de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 2n de primària).

Contingut

Es tracta d’un joc de pistes on els alumnes fan servir el següent material: un llibret de pistes, uns prismàtics i una brúixola.

Dossier pedagògic

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch.

Curs

Recomanada a partir de 5è de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 2n de primària).

Contingut

Es tracta d’una activitat manipulativa on els alumnes aprenen a ubicar la història al voltant del descobriment d’Amèrica en una línia del temps mentre oloren, toquen i tasten espècies i aliments relacionats.

Dossier pedagògic

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Curs

Recomanada a partir de 6è de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 4t de primària).

Contingut

Es tracta d’un recorregut on els alumnes fan una activitat interactiva per grups seguint un mapa i cercant les respostes als enigmes que es plantegen.

Dossier pedagògic

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Curs

Recomanada a partir de 2n d’ESO.

Contingut

Explorem en patinet la història i el present de l’arquitectura de Barcelona i intentem percebre el nostre entorn d’una manera conscient.

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch, Français

Curs

Recomanada a partir de 5è de primària (si és en el seu idioma natiu, a partir de 3er de primària).

Explorem la història i el present de l’art urbà de Barcelona i intentem percebre el nostre entorn d’una manera conscient. Inclou ruta + taller de grafit amb esprais a un mur lliure de Poblenou.

Dossier pedagògic

SNOW WHITE  amb perspectiva de gènere i d’igualtat

Idiomes

English, Deutsch.

Curs

Es recomana per 6è de primària i 1er i 2n d’ESO .

Contingut

Activitat  d’storytelling destinada al reforç de la competència oral en llengua estrangera (anglès i alemany), que consisteix en la narració teatralitzada del conte de la Blancaneus versionat des d’una mirada lliure d’estereotips  i des d’una perspectiva d’igualtat.

Dossier pedagògic

Obrim una mostra gratuïta de les activitats quan tenim un mínim de 6 escoles interessades; si t’agradaria inscriure’t per veure’n una posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem el més aviat possible. Moltes gràcies!

Catàleg d’activitats