Bergith Mayer-Schuchard

Vaig néixer a Alemanya i sóc Llicenciada en Arquitectura per la Fachhochschule München (1996). He treballat com a arquitecta, primerament a Alemanya i des de l’any 2002 a Barcelona.

He viscut a Sud-Amèrica, Munich i Barcelona i crec fonamental ensenyar als nens des de ben petits el respecte i l’interès per una cultura i un idioma diferents, el que també intento transmetre a les meves filles, nascudes aquí a Barcelona.

Kids&Cat suposa per a mi un projecte amb el qual poder contagiar la meva passió per Barcelona a les famílies que vénen de visita a Catalunya. I també per fer redescobrir la ciutat a les famílies locals que busquin viure una experiència diferent.

Anna Pérez Muns

Vaig néixer a Barcelona i sóc Llicenciada en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001). He treballat en diferents sectors dins de l’àmbit de comunicació i la publicitat, m’agrada molt el contacte amb la gent i en especial, la gent petita.

Per mi, Kids&Cat suposa una oportunitat d’explorar les ganes d’aprendre i d’absorbir que tenen els nens, d’explicar-los històries i contagiar-me del seu interès per descobrir el món. I la ciutat de Barcelona, en aquest cas. Ja sigui en català, en castellà o en anglès. Vaig viure dos anys a Londres, Anglaterra, i m’encanta descobrir juntament amb els meus fills els llocs a través de viure’n l’idioma i del contacte amb la seva gent.

Juntes

Ens sembla molt interessant poder descobrir la ciutat i la seva història com ho faria un nen. En això ens ajuda cada dia la seva curiositat i les ganes infinites d’aprendre que tenen.

Volem pensar diferents maneres d’explicar-los aquestes històries sobre Barcelona, i fer que els arribin mentre els fem participar de l’aventura.

Compartim la passió per l’idioma i la cultura, i unes ganes d’unir el nostre bagatge en el món de l’arquitectura i la comunicació per generar experiències úniques en el contingut de cada visita.