BARCELONA, ‘CIUTAT DE DRACS’

Quina és la simbologia del drac? N’hi ha de molts tipus: els ferotges, els màgics, els fantàstics, els aterradors… i la ciutat de Barcelona està plena de dracs que ens vigilen des de les gàrgoles dels edificis més antics. Més de mil estan amagats a les seves façanes, als carrers i a les places. Coneixerem els significats de la figura del drac i perquè és un guardià del poder de la natura i un animal de gran saviesa.

Ens convertim en investigadors i seguim un joc de pistes per trobar-los i descobrir les llegendes que s’amaguen darrere els dracs de Barcelona.
Entrem en contacte amb les diferents actituds culturals cap els dragons: per als occidentals són éssers malèfics , i per als orientals, éssers benèvols i protectors.

Al final del recorregut serem capaços de distingir algunes de les principals característiques entre els diferents tipus de dracs: l’asiàtic, el prehistòric, l’europeu, el marí, el selvàtic i el drac de muntanya.

Idiomes

Català, English, Español, Deutsch

Durada

2 h. 30’

Edat

Recomanada a partir de 6 anys

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Nota important

Degut a la situació d’excepcionalitat, actualment només podem oferir rutes amb consulta prèvia. Si us plau, contacteu-nos a través del formulari web o trucant a un dels números de telèfon que hi apareixen, i farem el possible per ensenyar-vos la nostra fantàstica ciutat! Us esperem!