Creiem en les sinèrgies i en allò especial que té compartir i treballar junts. Per això, a Kids&Cat comptem amb col·laboradors que aporten l’essència de projectes bonics a les nostres experiències. Junts creem experiències que SUMEN.

RebobinArt

Una de les experiències de Kids&Cat inclou una ruta per descobrir la història del graffitti i l’art urbà a Barcelona i un taller on les famílies poden experimentar l’street art de ben a prop. En Marc, de Rebobinart, entén l’art urbà com a projecte social i s’encarrega de gestionar espais perquè els artistes urbans de Barcelona puguin realitzar la seves obres d’una manera legal i els recolzen per canviar la concepció que es té actualment sobre l’art urbà per donar-li un valor afegit.

Qui millor que ell per guiar-nos? Ens entusiasma el seu projecte!

Tant a la ruta com al taller aprenem a respectar i valorar diferents models de ciutat i entorn, convidem als nens i les famílies a reflexionar sobre el manteniment i l’ús dels espais públics, i ens acostem a la sensibilitat artística d’una manera diferent.

QUE DIUEN DE NOSALTRES

Experiencia genial para toda la familia!
Realizamos la visita Barcelona, Ciudad de Dragones el último fin de semana un total de 7 personas, 3 de ellas niños entre 6 y 7 y tengo que decir que todos disfrutamos muchísimo de la experiencia.

Maria U, tripadvisor

Un regalo perfecto!!!!
Una experiencia inolvidable, hemos disfrutado mucho con Anna y sus historias de dragones. Recomendadísimo tanto para niños que viven aquí como para los que están de visita, y también para los no tan niños!!! Ahora vemos dragones por todas partes. Nos hemos sentido muy acompañados.

Sergicool, tripadvisor

Muy recomendable!
Hemos hecho la Ruta dels Dracs con otras familias y un grupo de niños de 6 años.
Es una actividad muy divertida donde los niños tienen que encontrar los Dracs que estan escondidos en la ciudad. Para hacerlo tienen mapas, prismaticos y Anna les explica historias muy chulas!

Gemma F, tripadvisor

Una experiencia única
Ha sido una tarde con unas impresionantes historias y experiencias. Hemos estado de vista en Barcelona y para los niños ha sido una forma muy distinta de conocer algo más sobre Colón y la ciudad.

Stephan R, tripadvisor
Escriu la teva opinió