Creiem en les sinèrgies i en allò especial que té compartir i treballar junts. Per això, a Kids&Cat comptem amb col·laboradors que aporten l’essència de projectes bonics a les nostres experiències. Junts creem experiències que SUMEN.

RebobinArt

Una de les experiències de Kids&Cat inclou una ruta per descobrir la història del graffitti i l’art urbà a Barcelona i un taller on les famílies poden experimentar l’street art de ben a prop. En Marc, de Rebobinart, entén l’art urbà com a projecte social i s’encarrega de gestionar espais perquè els artistes urbans de Barcelona puguin realitzar la seves obres d’una manera legal i els recolzen per canviar la concepció que es té actualment sobre l’art urbà per donar-li un valor afegit.

Qui millor que ell per guiar-nos? Ens entusiasma el seu projecte!

Tant a la ruta com al taller aprenem a respectar i valorar diferents models de ciutat i entorn, convidem als nens i les famílies a reflexionar sobre el manteniment i l’ús dels espais públics, i ens acostem a la sensibilitat artística d’una manera diferent.

Namasté Ioga i Meditació

És una col·laboració entre Núria Cobo i Alice Chinn, una dona catalana que parla molt bé l’anglès i una dona escocesa que parla molt bé el castellà. Les dues som professores certificades de ioga, meditació i anglès per a infants i adolescents. Ens apassiona el que fem i unint els nostres colors i la nostra diversitat, conformem una caixa d’eines úniques.

Facilitem les nostres sessions en anglès per donar-li un valor afegit a l’aprenentatge del ioga i la meditació, ja que la millor manera d’aprendre un idioma és de manera vivencial. Treballant sempre des del cor, el nostre objectiu és arribar al màxim nombre possible de nen@s per acompanyar-l@s en el seu creixement i desenvolupament lingüístic, emocional i de la salut. Per això ens hem unit a Kids&Cat, amb qui portem les nostres sessions a escoles i instituts, per millorar el rendiment acadèmic i promoure comunitats escolars més col·laboratives i unides.

Des de Namasté hem elaborat uns tallers innovadors i dinàmics en els quals a través del ioga, la meditació i l’anglès, equipem les noves generacions amb eines valuoses i accessibles que els empoderen. Tot d’una forma lúdica i fresca!

Per a nosaltres, la revolució comença des de dins, t’hi uneixes?

QUE DIUEN DE NOSALTRES

Experiencia genial para toda la familia!
Realizamos la visita Barcelona, Ciudad de Dragones el último fin de semana un total de 7 personas, 3 de ellas niños entre 6 y 7 y tengo que decir que todos disfrutamos muchísimo de la experiencia.

Maria U, tripadvisor

Un regalo perfecto!!!!
Una experiencia inolvidable, hemos disfrutado mucho con Anna y sus historias de dragones. Recomendadísimo tanto para niños que viven aquí como para los que están de visita, y también para los no tan niños!!! Ahora vemos dragones por todas partes. Nos hemos sentido muy acompañados.

Sergicool, tripadvisor

Muy recomendable!
Hemos hecho la Ruta dels Dracs con otras familias y un grupo de niños de 6 años.
Es una actividad muy divertida donde los niños tienen que encontrar los Dracs que estan escondidos en la ciudad. Para hacerlo tienen mapas, prismaticos y Anna les explica historias muy chulas!

Gemma F, tripadvisor

Una experiencia única
Ha sido una tarde con unas impresionantes historias y experiencias. Hemos estado de vista en Barcelona y para los niños ha sido una forma muy distinta de conocer algo más sobre Colón y la ciudad.

Stephan R, tripadvisor
Escriu la teva opinió