Celebra el teu aniversari amb Kids&Cat!

Un dels inicis de la idea de Kids&Cat va ser justament que la Bergith buscava, fa més o menys tres anys, una alternativa diferent per celebrar l’aniversari de la seva filla gran. Volia regalar-li una experiència, alguna cosa bonica a compartir amb els seus amics i que també puguessin fer els pares amb ella. Li va costar trobar el que buscava… finalment va optar per una activitat artística en grup, a la Fundació Miró, que va resultar una experiència molt bonica per a tots. Arran d’allò va començar a donar voltes a que faltaven opcions d’activitats interactives destinades exclussivament a públic familiar, més enllà d’anar al cinema o al teatre o a visitar un Museu.

Activitats que tinguéssin l’objectiu de que grans i petits s’ho passin bé aprenent alguna cosa a la vegada, sobretot afegint el valor de regalar temps compartit, que és el més bonic que els podem donar.

Mentre avava madurant la idea i Kids&Cat s’anava gestant, el curs següent es va presentar l’ocasió d’un aniversari triple a la classe de la filla gran de la Bergith, i tres famílies que buscaven una opció d’activitat diferent, i ens va semblar un moment ideal per fer una primera prova pilot del que després seria l’actual ruta de “Barcelona, ciutat de dracs”; una activitat interactiva on descobrir coses sobre la ciutat seguint uns llibrets de pistes i orientant-nos amb brúixoles, estant ben atents i ajudant-nos de prismàtics per localitzar els dracs que no puguessim trobar al primer cop d’ull.

Més tard va venir la idea d’oferir aquesta i d’altres activitats obrint el camp idiomàtic, incorporant l’anglès i l’alemany (per a famílies de fora o per a famílies d’aquí interessades en fer una activitat en un altre idioma, amb moltes combinacions possibles!) i finalment vam incorporar la creació de materials pedagògics previs i posteriors a les activitats per a poder-les oferir també a les escoles com una sortida per a treballar l’idioma de manera diferent, amb un equip de guies natius anglesos i alemanys.

Però la PRIMERA activitat que vam fer va ser una ruta de dracs per a un aniversari de 8 anys.

I va ser una experiència molt bonica!

Aquest mes inaugurem l’apartat ANIVERSARIS a la pàgina web de Kids&Cat; i ens fa molta il·lusió perquè els que hem pogut fer han estat unes rutes molt especials i diferents, i sobretot un record molt especial del dia, tant per a qui feia anys com per als amics que l’acompanyaven. Afegim a l’experiència un pastís ecològic i begudes, per tal de poder bufar les espelmes tots junts i berenar a la mitja part de l’activitat.

Hi podem adaptar qualsevol de les nostres experiències. Tu tries si vols descobrir dracs, coses sobre ‘Colom i el Nou Món’, aprendre com es jugava a la Barcelona Romana o Medieval o sobre l’art urbà com a projecte social.

Estrenem apartat i podeu trobar més info aquí! PER MOLTS ANYS!!!: